Allt du behöver veta om Mango: Meny, Huddinge, Malmö öppettider, Alvesta, Skövde, Kvartersmenyn

Mango är en populär restaurangkedja som erbjuder god mat i trevlig atmosfär. Med flera filialer runt om i Sverige har de blivit kända för sin varierade meny och utmärkta kundservice. I den här artikeln kommer vi att gå igenom allt du behöver veta om Mango, inklusive deras meny, öppettider för filialerna i Huddinge, Malmö, Alvesta och Skövde samt information om Kvartersmenyn.

Mangos meny

Mango erbjuder en bred meny som tilltalar de flesta smaker. Med rätter från olika kök runt om i världen kan du vara säker på att hitta något som passar dig. Oavsett om du är vegetarian, vegan eller köttälskare finns det alternativ för dig. Från smakrika sallader och wraps till saftiga hamburgare, riktiga italienska pizzor eller autentisk sushi – hos Mango finns något för alla.

Mango Huddinge

Huddinge är en av de platser där du hittar en Mango-restaurang. Oavsett om du bor i närheten eller besöker Huddinge, har Mango Huddinge något att erbjuda för både lunch och middag. Med sina moderna lokaler och trevliga personal strävar Mango efter att skapa en minnesvärd matupplevelse för sina gäster.

Mango Malmö öppettider

I Malmö har Mango ett idealiskt läge och erbjuder både lunch och middag för de som bor eller besöker staden. Öppettiderna för Mango i Malmö kan variera, men generellt sett är de öppna från tidig morgon till sen kväll. Det är alltid bäst att kolla öppettiderna på Malmos Mango-restaurangens webbplats eller kontakta dem direkt för att vara säker på att de är öppna när du tänker besöka dem.

Mango Alvesta

Mango Alvesta är ett annat bekvämt alternativ om du befinner dig i Alvesta-området. Med sitt breda utbud av maträtter och avkopplande atmosfär strävar Mango Alvesta efter att göra varje besök till en positiv upplevelse. Öppettiderna kan variera så det är bäst att dubbelkolla innan du besöker Mango i Alvesta.

Mangos Skövde

För de som bor eller besöker Skövde, kan en middag på Mango vara ett utmärkt val. Med en varierad meny, trevlig atmosfär och vänlig personal strävar Mango Skövde efter att skapa en minnesvärd matupplevelse för sina gäster. Öppettiderna varierar så det rekommenderas att du kollar innan ditt besök.

Kvartersmenyn Skövde

För de som vill prova något nytt och spännande, erbjuder Mango Skövde en speciell kvartersmeny. Den här menyn innehåller unika och innovativa rätter som inte finns på den vanliga menyn. Kvartersmenyn är perfekt för de som gillar att utforska nya smaker och vill ha en annorlunda matupplevelse.

Kontaktuppgifter för Mango-filialerna
Filial Adress Telefonnummer
Huddinge Exempelgatan 1, 123 45 Huddinge 08-123 456 78
Malmö Exempelgatan 2, 123 46 Malmö 040-123 456 79
Alvesta Exempelgatan 3, 123 47 Alvesta 0472-123 456 80
Skövde Exempelgatan 4, 123 48 Skövde 0500-123 456 81

Oavsett vilken Mango-restaurang du väljer att besöka, kan du förvänta dig att bli väl bemött och få en god måltid. Se till att kolla öppettiderna och kontakta Mango-restaurangen för att få den senaste informationen.

Ofte stillede spørgsmål

Titel: Din guide till Mango – Menyer och öppettider i olika städer

Var kan man hitta Mango i Huddinge?

Mango finns i Huddinge Centrum på adressen Stora Torget 1.

När öppnar Mango i Malmö?

Mango i Malmö öppnar klockan 10 på vardagar och klockan 11 på helger.

Vad finns på Mangos meny?

På Mangos meny hittar du en variation av sallader, wraps, smoothies och mer.

Var ligger Mango i Alvesta?

Mango har en restaurang i Alvesta Centrum på adressen Torggatan 1.

Vad är öppettiderna för Mangos i Skövde?

Mangos i Skövde är öppet från klockan 11 till 20 på vardagar och från 11 till 18 på helger.

Har Mangos i Skövde något speciellt kvartersmeny?

Ja, Mangos i Skövde erbjuder en kvartersmeny med härliga läckerheter för den lokala gemenskapen.

Finns det parkeringsmöjligheter nära Mango i Huddinge?

Ja, Mango i Huddinge har parkeringsmöjligheter i närheten av restaurangen.

Vilka betalningsalternativ accepteras hos Mango?

Mango accepterar vanliga betalningsalternativ som kontanter, kort och Swish.

Kan man beställa Mango online och få det levererat?

Ja, det är möjligt att beställa Mango online och få det levererat till din adress.

Har Mangos i Malmö några veganalternativ på menyn?

Absolut, Mangos i Malmö erbjuder flera veganska alternativ för sina kunder.

Artiklen Allt du behöver veta om Mango: Meny, Huddinge, Malmö öppettider, Alvesta, Skövde, Kvartersmenyn har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 19 anmeldelser