Seb kortläsare

Hur skaffar jag en kortläsare för BankID? – SEB

Hur skaffar jag en kortläsare för BankID? | SEB

Du kan beställa en kortläsare genom att klicka på ditt namn längst upp på sidan och välja BankID och säkerhetslösningar. Klicka sedan på Beställ en …

Få hjälp genom att se de vanligaste frågorna.

BankID på kort – SEB

BankID på kort | SEB

Beställ ditt kort och en kortläsareDu beställer ditt personliga BankID-kort och en kortläsare till din dator genom att ringa oss på 0771-365 365.

BankID på kort är en e-legitimation för datorer. Du använder den för att enkelt logga in och legitimera dig på internetbanken och många andra e-tjänster.

Kortläsaren till mitt BankID fungerar inte – vad ska jag göra?

Kortläsaren till mitt BankID fungerar inte – vad ska jag göra? | SEB

Se till att kortläsaren är ansluten till datorn ordentligt via en usb-port. Om du använder Mac behöver du installera en drivrutin för vår BankID-kortläsare.

Få hjälp genom att se de vanligaste frågorna.

BankID på kort – företag – SEB

BankID på kort – företag | SEB

För att beställa BankID på kort behöver du vara privatkund i SEB och ha ett svenskt personnummer. Du beställer ditt personliga BankID-kort och en kortläsare …

BankID på kort är en e-legitimation, alltså en elektronisk id-handling som är lika personlig som ett fysiskt id-kort eller körkort.

Kundservice | SEB

Hur skaffar jag en kortläsare för BankID? Hur ändrar jag pinkod på min digipass? Vad ska jag göra om jag har glömt pinkoden till mitt mobila BankID?

Digipass – SEB

Digipass | SEB

Digipassen är en personlig säkerhetsdosa som du använder för att ta fram engångskoder. Koden och ditt personnummer används sedan för inloggning och …

Digipassen är en personlig säkerhetsdosa som du använder för att ta fram engångskoder. Koden och ditt personnummer används sedan för inloggning och signering.

Internetbanken privat – få överblick över din ekonomi – SEB

Internetbanken privat | SEB

Sköt din privatekonomi. När du loggar in får du lätt överblick av dina konton, kort, skulder och tillgångar. Tjänsten är kostnadsfri, men vill du till …

Få koll på din ekonomi med internetbanken. Tjänsten är kostnadsfri och du kan utföra dina bankärenden i lugn och ro. Du har personlig service dygnet runt.

Kreditkort och bankkort för privatpersoner – Betala – SEB

Kreditkort och bankkort för privatpersoner | SEB

Bankkort med Maestro · Kostnadsfritt för dig som är 21 år eller yngre · Fungerar i butiker med uppkopplad kortläsare · Mindre risk att övertrassera.

Vi har bankkort och kreditkort för olika behov, för privatpersoner och företag. Du betalar tryggt och har koll på pengarna i appen. Jämför våra olika kort.

Kortbetalning i butik – SEB

Kortbetalning i butik | SEB

För att kunna ta emot kortbetalningar i din butik behöver du ett inlösenavtal och en kortterminal. Med en betallösning från Worldline kan du ta emot betalningar …

Med tjänsten Kortbetalning i butik kan du ta betalt med Visa, MasterCard och Diners Club.

Keywords: seb kortläsare